Ei enää pyörrepuhdistuslaitteita tai lajittelua, SimplyOne-seulalevyt riittävät paalilankojen erotukseen

SimplyOne-seulalevyt edustavat alansa viimeisintä tekniikkaa, ja ne ovat tulosta pitkäaikaisesta tutkimustyöstä. Kapearakoisen seulalevyn avulla puhtaasta paalimassasta erotetaan paalilangat.

Uutiset

21.02.2023
Ei enää pyörrepuhdistuslaitteita tai lajittelua, SimplyOne-seulalevyt riittävät paalilankojen erotukseen

SimplyOne-seulalevyissä rakojen leveys on vain noin 2 mm, mikä tuo merkittävän hyödyn puhtaiden paalimassojen käsittelyyn. Paalimassalinjoilla erityisiä ongelmia aiheuttaa paalien sidontaan käytettävä rautalanka, joka pääsee perinteisten seulalevyjen läpi. Pulpperin ohitettuaan rautalangan palat saattavat esimerkiksi vahingoittaa jauhimien teriä tai jopa rikkoa ne.

”Puhtaiden paalimassojen pulpperoinnissa SimplyOne-seulalevy ei päästä läpi paalilangan kappaleita. Pulpperin jälkeiset langanpoistolaitteet käyvät tarpeettomiksi, ja uusissa projekteissa niihin ei tarvitse investoida lainkaan”, kertoo PR Pulping Oy:n myyntipäällikkö Perttu Huusko.

Hän muistuttaa, että jokainen lisälaite kuluttaa energiaa, vaatii lisäinvestointeja sekä laitteiden huoltoa. Pienempien investointi- ja huoltokustannusten lisäksi SimplyOne-seulalevyihin liittyykin myös huomattava energiansäästöpotentiaali.

Seulalevyt mitoitetaan aina asiakkaan prosessin käyttötarkoituksen mukaan, ja ne voidaan asentaa lähes kaikkiin olemassa oleviin pulppereihin. SimplyOne-seulalevyjen lisäksi PR Pulping toimittaa perinteiset seulalevyt mittojen mukaan valmistettuina.